ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αστυνομικές δυνάμεις στο Περιστέρι για την αποτροπή κορωνοπάρτι.

 



Αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε σήμερα το βράδυ στην οδό Βεάκη στο Περιστέρι, όπου το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώνονταν πολλά άτομα. Η επιχείρηση γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί εκ νέου συγκέντρωση, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, όπου διενεργούν τους απαραίτητους ελέγχους για τις μετακινήσεις, ώστε να μην στηθεί κάποιο πάρτι στην περιοχή.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας σε δημοσιογράφους για την αστυνομική παρουσία είπε «πως έπρεπε να γίνει αυτό καθώς τα κορωνοπάρτι πρέπει να εκλείψουν και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Τις τελευταίες μέρες υπήρχε πολύς συνωστισμός και μάλιστα τώρα που βγήκα για να περπατήσω  έστριψα από άλλο στενό και δεν πήγα από τον πεζόδρομο. Πρέπει να προσέχουμε όλοι».

Την ίδια ώρα ένας νεαρός μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «σήμερα βλέπω να υπάρχει αστυνομική παρουσία. Απλά έγινε ένα πάρτι και τίποτε άλλο. Η αστυνομία θα μείνει εδώ για δύο μέρες και μετά θα γίνει ότι και τις προηγούμενες μέρες. Από τη στιγμή που έχουμε lockdown έπρεπε να εμφανιστεί η αστυνομία. Άλλο που εγώ δεν συμφωνώ με το lockdown».

ΠΗΓΗ.https://xaidarisimera.gr/astynomikes-dynameis-sto-peristeri-g/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια